Returer
close
Kategorier
  • Inga resultat

  • Inga resultat

Kontakta oss

phonenumber

0470 - 20357

start / Returer

Returer

Byta eller lämna tillbaka:

Ska du skicka tillbaka en produkt till oss? Inga problem - så här gör du:

Lägg tillbaka produkten i sin originalförpackning (om den hade någon). Slå in paketet med papper eller plast. Sätt inte tejp eller fraktsedel/adresslapp direkt på sko- eller hjälmkartong eftersom den förstörs då. Förstörd originalkartong debiteras med en avgift på 300 kr.

Vill du byta till en annan vara, gör en ny beställning här på vår webbshop och skicka tillbaka varan/ varorna som du inte vill behålla. Fyll i denna blankett och lägg med i försändelsen till oss på Flying Eagle Wear AB. Du står själv för frakterna vid byte och retur. Du väljer själv vilken leverantör du skickar paketet med, men paketet måste vara spårbart. Produkten/produkterna du returnerar krediterats när vi mottagit returen.

Så här gör du en retur:
 

  1. Lägg tillbaka varan i sin originalförpackning(om den hade någon). Slå in paketet med papper eller plast. Sätt inte tejp eller fraktsedel direkt på sko- eller hjälmkartong eftersom den förstörs då. Förstörd originalkartong debiteras med en avgift på 300 kr.

  2. Om du fyller i en lapp och lägger i paketet med returorsak, dina kontaktuppgifter samt övrig information om returen kan vi snabbare hantera Ditt ärende när vi får tillbaka varan.

  3. Se till att få ett kvitto från paketinlämningsstället, där kolli-ID eller sändningsnummer framgår. Då blir det enklare att följa leveransen om det skulle behövas.

Du har ångerrätt i 14 dagar från dagen du som konsument har hämtat ut varan. 
Under den perioden kan du även skicka tillbaka varan och byta till annan vara. För att utnyttja ångerrätten måste varan skickas tillbaka inom de 14 dagarna efter att du mottagit varan. 

Om ni undrar över något kontakta oss på info@flyingeagle.se eller ring oss på 0470-20357.

Du kan ladda ned returblanketten här

FRAKTFRITT

På alla ordrar över 2000 kr

1-3 DAGAR LEVERANS

Inom Sverige med DHL

SÄKRA BETALNINGAR

Betalkort, Klarna eller Swish